Advertisement

Responsive Advertisement

Kako napraviti sliku sa tekstom?

Blog Jaka Šifra - U ovom tekstu ću vam preporučiti jedan online alat koji će vam pomoći da brzo i jednostavno napravite sliku sa tekstom.

Napravite sliku sa tekstom uz pomoć online alata.
Kako napraviti sliku sa tekstom?


Sliku sa tekstom možete napraviti uz pomoć bilo kog alata za obradu fotografija, a na blogu sam već preporučivao besplatne programe za obradu slika, kao i online alate za obradu fotografija, tako da možete upotrebiti i njih, ali ukoliko želite brzo i jednostavno da napravite sliku sa tekstom možete iskoristiti ovaj jednostavan online alat gde samo treba da unesete tekst i izaberete sliku.

Napravite sliku sa tekstom

Spruce je online alat koji vam pomaže da jednostavno i brzo napravite fotografiju sa tekstom. Najpre unesite tekst koji želite, a onda izaberite neku od fotografija koja se nudi (možete koristiti i pretragu da biste pronašli željenu fotografiju), ukoliko ne možete da pronađete odgovarajuću fotografiju možete postaviti fotografiju sa vašeg računara. 

Nakon toga možete pomerati fotografiju i tekst kako vam najviše odgovara, možete menjati fontove itd. a kada slika sa tekstom bude gotova možete je odmah podeliti sa prijateljima na Facebook-u ili Twitter-u ili je možete sačuvati na vašem računaru. Pogledajte još jedan alat za pravljenje slika sa citatom.

Link za ovaj alat, kao i uputstvo za korišćenje možete pogledati ovde:

https://quotescover.com/tools/online-quotes-maker



(Link je u opisu)

Постави коментар

1 Коментари