Gledajte ArenaSport 1, 2, 3 preko interneta

Pogledaje kako možete gledati kanale ArenaSport-a uživo preko interneta.

ArenaSport 1, 2, 3 uzivo preko interneta
Gledajte ArenaSport 1, 2, 3 preko interneta
Kako ljubitelji sporta ne mogu da prate sve važnije sportske aktivnosti, pa čak i ako imaju ugovor sa nekim kablovskim operaterom, odlučio sam da preporučim sajtove na kojima možete pratiti programe ArenaSport 1, 2, 3 preko interneta, a ranije sam preporučio i sajtove za praćenje programa SportKlub-a tako da možete uživo pratiti gotovo sve sportske događaje koji imaju televizijski prenos.Sajtovi na kojima možete gledati Arenu Sport 1, 2, 3

Arena Sport je jedan od najboljih sportskih kanala na ovim prostorima gde između ostalog možete pratiti fudbal (LIGA ŠAMPIONA, LIGA EVROPE...), košarku (NCCA, ABA LIGA, KUP RADIVOJA KORAĆA...), rukomet, hokej (NHL), ragbi, tenis, vaterpolo.

Praćenje TV programa preko interneta možda nije najbolje uživanje, ali sam uspeo da pronađem jedan dobar sajt sa dobrom slikom i uz minimum reklama, a za one sportske događaje za koje ne postoji televizijski prenos u našoj zemlji možete pronaći ovde - uživo prenos svih fudbalskih utakmica.


Uživo prenose svih sportskih događaja možete pratiti na stranici - www.uzivoprenos.com
 


1 коментар:

  1. Kako da se uključim? Deca imaju internet, a ja se "ubacim" preko mobilnog /sprat niže/ imam gold paket SBB.postoji li neko prosto objašnjenje da preko neta pratim Arenu. Imam 70 god.i teško mi je da razumem objašnjenja, tim pre što ne znam engleski.

    ОдговориИзбриши

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.