Advertisement

Responsive Advertisement

3 programa za korišćenje Instagram-a preko računara


Pogledajte programe za korišćenje Instagram-a preko računara.
Korišćenje Instagrama na računaru
3 programa za korišćenje Instagram-a preko računara

U ovom tekstu sam želeo da objedinim sve programe koji vam mogu pomoći da koristite Instagram preko računara. O ovim programima sam već detaljnije pisao na blogu, pa sam u ovom tekstu napisao samo njihove osnovne karakteristike, a ostavio sam i linkove za one koji žele da pročitaju nešto detaljnije o njima.

Kako koristiti Instagram na računaru?

Kao što znate, Instagram je aplikacija za mobilne telefone i nije predviđena za korišćenje na računaru. Međutim, ovde vam predstavljam listu programa koji vam mogu pomoći da koristite Instagram preko računara ili da bar postavite sliku na Instagram preko računara.

1. BlueStacks - Program koji sam opisivao u tekstu - kako da igrate android igrice na računaru - postupak je isti, samo što umesto igrica, instalirajte Instagram aplikaciju na računar. Korišćenjem ovog programa možete koristiti oficijalnu Instagram aplikaciju na vašem računaru, kao i sve njene funkcionalnosti.

NOVO!!! - KAKO KORISTITI INSTAGRAM PREKO RAČUNARA BEZ INSTALACIJE PROGRAMA  NOVO

Ova dva programa više ne funkcionišu kako treba, na Windows 10 operativnim sistemima možete instalirati Instagram aplikaciju:
2. Instapic - odličan program za korišćenje Instagrama preko računara. Uz pomoć ove aplikacije možete postavljati slike na instagram, primenjivati određene filtere, zapraćivati i otpraćivati ljude itd. preko računara (windows 8 i 10).

3. Gramblr - je jedan zanimljiv program za Windows koji vam omogućava da postavite sliku na Instagram preko računara. Mana ovog programa je što pre objave morate pripremiti sliku za Instagram (mora biti u srazmeri 1:1), u čemu vam mogu pomoći online alati za obradu slika, ali sam program nema tu mogućnost kao prethodna dva programa.


 Pogledajte kako možete koristiti Instagram nalog preko računara.


Постави коментар

2 Коментари

Dr каже…
Gramblr je izbacio novu verziju programa koja je odlična i ima mogućnosti da direktno na njemu prirpemite sliku za objavu, čak i opciju da odredite vreme kada će slike da se objavljuju.
Milan Stanojevic каже…
Hvala na dopuni, nisam to znao...poslednji put sam Gramblr koristio kada sam radio recenziju za taj program, pa tada nije bila moguća obrada fotografija u okviru samog programa.

Ja koristim Instapic, nekako mi je bolji...