Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da blokirate kontakt na Viber-u?

Saznajte kako da jednostavno blokirate/odblokirate određene brojeve telefona na Viber-u.

Kako da blokirate broj na viberu
Kako da blokirate kontakt na Viber-u?


Ukoliko imate problema sa uznemiravanjem na Viber-u, možete jednostavno blokirati taj kontakt telefon i on više neće biti u mogućnosti da vas kontaktira preko Viber-a. Međutim, taj kontakt može da vam šalje poruke i da vas zove van ove aplikacije, pa ukoliko želite možete pročitati i uputstvo o tome kako blokirati poruke i pozive na telefonu.

Kako blokirati broj na Viberu?

Pogledajte kratak video o blokiranju kontakta na Viberu. Viber sam pokrenuo preko BlueStacks-a.



Prvi način je da izaberete kontakt koji želite da blokirate iz liste kontakta na Viberu. Nakon toga u gornjem desnom uglu kliknite na tri tačke pa onda na opciju blokiraj.

Drugi način blokiranja kontakta na Viberu je blokiranje po broju telefona. To možete uraditi u Viber - Tri crte - Podešavanja - Privatnost - Blokiraj listu. Kada ste ušli u ovu listu kliknite na + u gornjem desnom uglu i unesite broj telefona (ili izaberite kontakt) koji želite da blokirate. Neka broj koji unosite počinje sa pozivnim brojem za zemlju. (+381 za Srbiju)


Kako odblokirati kontakt na Viberu?

Isto kao što ste blokirali. Izaberite kontakt koji želite da odblokirate kliknite na tri tačke, a onda na opciju odblokiraj.

Drugi način je da izaberete Viber podešavanja (Viber - Tri crte - Podešavanja), pa onda opciju Blokiraj listu. Tu se nalazi lista svih kontakta koje ste blokirali na Viberu, jednostavno kliknite na dugme odblokiraj pored kontakta koji želite da odblokirate.
Određeni broj ili skriveni broj možete prijaviti i vašem operateru zbog uznemiravanja. Pogledajte uputstvo za MTS, Telenor i Vip.

Постави коментар

0 Коментари