Advertisement

Responsive Advertisement

Kako snimiti razgovor na mobilnom telefonu?

Aplikacija za snimanje svih telefonskih razgovora

Pametni telefoni vam pružaju mogućnost da veoma lako snimite svaki telefonski razgovor koji obavite, što može biti veoma korisno u određenim situacijama. Potrebno je samo instalirati aplikaciju za snimanje razgovora i svaki poziv će biti snimljen. Radi se o onim aplikacijama koje valja instalirati jer će zatrebati kad-tad. Aplikacija može da snima sve pozive, a možete podesiti da nakon završenog razgovora sačuvate snimak ili da ga obrišete.
Kako snimiti sve telefonske razgovore
Kako snimiti razgovor na mobilnom telefonu?

Postoji veliki broj aplikacija koji nudi mogućnost snimanja telefonskih razgovora, ali sam se odlučio da u ovom postu predstavim samo jednu aplikaciju, dok ću u nekim narednim tekstovima napraviti spisak najboljih aplikacija za snimanje telefonskih razgovora.

Radi se o aplikaciji koja se jednostavno zove "Snimač razgovora", a koja je jedna od najboljih za ovu namenu. Uz pomoć ove android aplikaciji možete snimiti bilo koji telefonski poziv i odlučiti da li želite da sačuvate snimak, postoji i integracija sa Google Drive-om pa je moguće sinhronizovati snimke u oblaku.

Postoje tri režima snimanja telefonskih poziva:

Snimi sve - Ovo su podrazumevana podešavanja nakon instaliranja aplikacije i podrazumevanju snianje svih poziva, osim onih koji su izabrani da budu ignorisani.
Ignoriši sve - Ova podešavanja podrazumevaju da aplikacija ne snima nikakve pozive osim onih koji su unapred odabrani da budu snimljeni.
Ignoriši kontakte - Ako izaberete ove postavke, aplikacija će snimati samo pozive sa osobama koji nisu kontakti.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder

Uz pomoć ove android aplikacije možete snimiti sve telefonske razgovore.

Постави коментар

0 Коментари