Advertisement

Responsive Advertisement

5 saveta za zaradu preko BeeShaper-a

Pre nekoliko godina sam preporučio BeeShaper kao servis preko koga možete zaraditi džeparac, pa sam u ovom tekstu želeo da podelim moja iskustva sa BeeShaper-om, kao i savete koji vam mogu pomoći povećate vašu zaradu.

Ovo pre svega pišem zbog nekih koji nisu razumeli kako ovo funkcioniše, pa su brzo odustali. BeeShaper koristim 3 godine, koliko i postoji, pa ću vam preneti moje iskustvo u korišćenju BeeShaper-a.

Saveti za zaradu od BeeShaper-a


1. Iskreno popunite anketu - nakon registracije na BeeShaper, biće neophodno da popunite anketu. Od te ankete zavisi kakve će vam kampanje biti dodeljene, pa ukoliko iskreno popunite anketu dobićete kampanje koje su vam interesantne.

2. Dodajte naloge sa svih društvenih mreža i blogove - Slobodno povežite vaše naloge sa društvenih mreža na BeeShaper platformu, a ukoliko imate i blog povežite i njega. Moje mišljenje je da ćete imati veću šansu da dobijete kampanju ukoliko povežete blog i sve društvene mreže.

3. Prilikom registracije upišite mejl koji koristite - ovo je veoma bitno, jer ćete preko mejla biti obavešteni svaki put kada dobijete kampanju, a na novu kampanju se nekad čeka i po nekoliko meseci. Svakodnevno proveravanje BeeShaper-a je dosadno, zato povežite email koji koristite i zaboravite na BeeShaper sve dok ne vidite mejl da je stigla nova kampanja. 
 
5. Nemojte posmatrati BeeShaper kao servis za zaradu (ukoliko želite da zaradite od bloga ubacite AdNow reklame npr.) - najveća greška koju korisnici prave, jeste posmatranje BeeShaper-a kao platforme za zaradu, pa budu razočarani ako brzo ne dobiju kampanju - budite strpljivi, obaveštenje o novoj kampanji ćete dobiti putem mejla, zato uključite sinhronizaciju mejla na mobilnom telefonu.


Jednom kada dobijete kampanju, potrebno je smisliti zanimljiv način za reklamiranje te kampanje kako bi imali što više klikova. Za reklamiranje možete koristiti sve društvene mreže, Viber, Whatsapp itd. a na vama je da vidite koji način vama najviše odgovara.

Pogledajte i video sa primerima statusa koji su Shaper-i koristili u svojim kampanjama, kako biste dobili inspiraciju za vaše postove.

Moje iskustvo korišćenja BeeShaper-a

Za sve ove godine korišćenja BeeShaper-a imao sam samo pozitivna iskustva. Nisam se mnogo opterećivao kampanjama, kada dobijem email obaveštenje o novoj kampanji ulogujem se na nalog, pogledam kampanju, smislim način promocije i odradim kampanju.

Постави коментар

0 Коментари