Advertisement

Responsive Advertisement

Kako numerisati strane u PDF-u?

Pročitajte detaljno uputstvo o tome kako numerisati stranice u PDF dokumentu. U ovom tekstu pokazaćemo vam više načina da numerišete stranice u PDF dokumentu.

Kako numerisati strane u PDF-u?
Kako numerisati strane u PDF-u?
Ukoliko sami pravite PDF dokument u Wordu, najbolje je da odmah numerišete strane u Wordu. Međutim, ako ste dobili već napravljen PDF dokument koji je napravljen od slika, ili ne želite da prebacujete PDF dokument u Word, pa da tu vršite izmene najjednostavniji način za numerisanje stranica u PDF-u jeste korišćenje online alata za numerisanje PDF dokumenta - ADD PDF PAGE NUMBER

Kada odete na ovaj online alat za dodavanje tekstova, najpre je potrebno da izaberete PDF dokument iz vašeg računara gde želite da dodate numerisanje strana, a da onda u podešavanjima izaberete kako želite da izgleda ta numeracija. Nakon toga kliknite na ADD PAGE NUMBER i posle možete preuzeti novi PDF fajl sa numerisanim stranicama, onako kako ste izabrali u podešavanjima.

Ovo je bilo kratko uputstvo o numerisanju stranica u PDF dokumentu, nastavite da nas pratite ukoliko želite još ovakvih postova.

Постави коментар

1 Коментари

Rade каже…
Evo i od mene još jedna dobra stranica za numerisanje pdf
https://www.pdftodo.com/sr/PDFPageNumbers