Advertisement

Responsive Advertisement

Kako promeniti font na Instagramu?

Ukoliko želite da se vaš opis na Instagramu razlikuje od standardnog fonta koji važi za sve, pogledajte u ovom tekstu kako da promenite font na Instagramu.


Biografija na Instagramu je veoma važna za privlačenje pratilaca, a ako stavite pravi tekst sa relevantnim ključnim rečima, to će pomoći ljudima da vas pronađu na Instagramu. Pažnju ljudi koji su pronašli vaš profil na Instagramu možete privući kreativnom upotrebom drugačijeg fonta koji možete koristiti na Instagramu.

Promena fonta na Instagramu je laka i besplatna, zato pratite sledeće uputstvo i saznajte kako da koristite drugačiji font na Instagramu od onog koji svi koriste.

Kako da promenim font na Instagramu?

Postoji mnogo alata za promenu fonta na Instagramu. Ukoliko koristite Instagram preko računara, možete koristiti alate kao što su Coolsymbol, Igfonts ili Lingojam. Sve što je potrebno jeste da unesete tekst koji želite, da izaberete font koji vam se sviđa i da kopirate taj tekst, nakon toga možete nalepiti tekst sa novim fontom na vaš Instagram nalog. Tako ćete imati Instagram nalog sa drugačijim fontom od ostalih profila.

Ukoliko preko telefona želite da menjate font na vašem Instagram nalogu možete instalirati neku od aplikacija za promenu fonta na Instagramu, kao što je Beauty Font Style, Cool font ili Fonts. Ovde funkcioniše isto, unesite tekst koji želite, izaberite font koji vam se sviđa i možete ga kopirati na vaš Instagram profil.

Постави коментар

0 Коментари