Advertisement

Responsive Advertisement

Kako Napraviti Izmene u PDF-u Uz Pomoć Online Editora

Kako Napraviti Izmene u PDF-u Uz Pomoć Online Editora

Razmena elektronskih dokumenata je sve više i više učestalija. Verovatno ste primetili sve veću zastupljenost PDF-a. Korišćenje elektronskih dokumenata ima mnoge prednosti, posebno za male biznise, škole, online prodavnice, međutim ako niste upoznati sa svim opcijama koje su vam omugućene, stvari mogu izgledati konfuzno na prvi pogled. Zahvaljujuci tehnologiji, postoje mnogobrojni načini da editujete PDF dokument, i uštedite na kupovini skupog originalnog programa. Ako vam je potrebno da napravite promene u svom PDF dokumentu, kao sto su izmene teksta, dodavanje ili brisanje slika, popunjavanje formi, i mnoge ostale stvari, želećete da znate više o ovom besplatnom programu kom možete pristupiti preko vaseg pretrazivaca - free PDF editor tool

Prvo što treba da uradite je da posetite zvaničnu stranicu programa tako sto ćete u pretrazivaču uneti adresu. Samo jednim klikom već ste na pravom mestu i odatle stvari postaju jednostavnije za vas. Sve što treba da uradite kako biste napravili izmene u svom dokumentu je da otpremite svoj document klikom na odgovarajuce dugme na sajtu. Ako ste ovaj korak uradili kako treba, videćete vaš document na ekranu.

Kako Napraviti Izmene u PDF-u Uz Pomoc Online Editora

 

Pre nego što napravite promene na svom dokumentu, budite sigurni da znate šta želite da promenite. Svaka promena će uticati na dalju strukturu dokumenta, čime se menja sveukupni izgled dokumenta. Ovo je veoma bitno ako dokument menjate za klijenta. Kada imate jasan plan šta zelite da promenite, sve ostalo je lako.

Najčesce izmene koje možete napraviti korišćenjem ovog programa su brisanje ili dodavanje novog teksa, izmena izgleda kao sto su promena stila fonta, veličina fonta i ostale opcije koje možete videti na vašem ekranu. Sve što treba da uradite je da označite željenu reč, rečenicu ili paragraf i izaberete opciju koja vam najvise odgovara. Takođe, možete dodati novu sliku sa svog računara, ili obrisati već postojeću. Prilikom dodavanja novih slika, proverite da li su svojsta slike odgovarajuća. Već otpremljenu sliku mozete izmeniti direktno u editoru kako bi odgovarala sveukopnom izgledu dokumenta.

Pre svega, korišćenje ovog programa nam omogućava da pravimo izmene u nasem elektronskom dokumentu i tako izmenjen dokument pošaljemo dalje na koriscenje. Ovo je jako korisno ako zelimo da napravimo izmene u poslednjem trenutku. Online editor vam dozvoljava da unesete informacije u prazna polja, koja biste inace popunjavali olovkom. Ovo svojstvo omogućava brzo i lako sklapanje ugovora, koje koristi svakoj industriji. Ako ne zelite da idete do banke i cekate u redu, mozete zatraziti elektronski dokument od svog bankarskog sluzbenika, popuniti ga pomogu online editora i poslati nazad tako izmenjenog. Online editor ima mogucnost dodavanja vaseg elektronskog potpisa, i ovo svojstvo je jako korisno. Tako popunjen elektronski dokument sa vasim elektronskim potipisom je u potpunosti validan dokument koji se moze koristiti za dalje sklapanje ugovora.

Ovaj free PDF editor tool možete da koristite da anotirate elektronske knjige i skripte sto moze biti jako korisno ako ste student ili zelite da postanete bolji u necemu sto ucite. Editoru mozete pristupiti i preko telefona sto ga cini jos boljim i laksim za upotrebu. U svakom trenutku možete napraviti izmene, samo vam je potrebna stabilna internet konekcija. Prilikom čuvanja dokumenta, izaberite gde zelite da ga sačuvate i izaberite odgovarajuce ime, i to je sve što treba da uradite.

Постави коментар

0 Коментари