Skidanje pesama sa YouTube-a

VDownloader - Odličan program za preuzimanje pesama sa YouTube u .mp3, .mp4, .flv i drugim formatima

Ako želite da svoje omiljene video snimke sa YouTube, Facebook, Blip.tv, MegaVideo, Veoh, Vimeo, Metacafe, DailyMotion, Google Video, Yahoo Video, ili neki drugi video koji se nalazi na internetu.
Ovaj program vam omogućuje da bilo koji video snimite na svom Hard Disku i to u različitim formatima.

Ono što je veoma bitno jeste i da je ovaj program potpuno besplatan, tako da se ne morate mučiti da tražite keygen, i nalazi se na sajtu - http://vdownloader.com/

Kako da skinete pesmu sa youtube-a?


Kada pokrenete ovaj program on izgleda ovako:Sada kada ste pokrenuli ovaj program nadjite video koji želite da skinete. Za potrebe izrade ovog tutorijala ja sam skidao video sa YouTube.com. Kada ste našli željeni video iskopirajte njegovu URL.
To izgleda ovako:


Znači, idete, "desni klik - copy". Kada ste to uradili vraćamo se na VDownloader. Sada je na VDownloaderu automatski prekopirala URL adresa, a ukoliko nije (a to ce se desiti ako ste VDownloader otvorili nakon sto ste kopirali URL adresu) onda idite "desni klik i paste". To bi trebalo da izgleda ovako:Kada ste sve to završili trebate da izaberete format u kom želite da skinete taj video. Na raspolaganju su vam sledeći formati mp3, avi, 3gp i mnogi drugi, to možete videti iz opadajućeg menija:Nakon što ste iskopirali URL i izabrali format u kom želite da snimite vaš video, kliknite na download. Ja sam za potrebe ovog tutorijala izabrao mp3 format, a vi možete izabrati u skladu sa vašim potrebama. To izgleda ovako:

Kada ste kliknuli na "Download" otvara vam se sledeći prozor, koji izgleda ovako:


Tu trebate da izaberete mesto gde želite da vam snimi taj video koji želite da skinete, ja sam izabrao "Desktop", onda kliknite SAVE i proces skidanja će početi.
To izgleda ovako:
Sačekajte da se proces završi i imaćete Vaš omiljeni video na kompu.

Međutim, tu nije kraj opcijama i mogućnostima koje nudi fantastični VDownloader.
Naime kada kliknete na "Search" otvara vam se ovo:To vam pruća mogućnost da direktno preko ovog programa pretražujete klipove sa youtube, google video, yahoo video, dailymotion...sto možete videti sa ove slike


Ovo vam još više olakšava skidanje videa sa neta, nije potrebno otvaranje mozile, google chrome ili nekog drugog browsera već vrlo jednostavno možete pretraživati vaše omiljene sajtove i preko ovog programa.
Korišćenje je jednostavno, samo ukucate željeni naziv i on vam izbaci rezultate.
Sada vam izbacuje rezultate pretrage koju ste izvršili, onda vi izaberete video koji želite i imate dve opcije, prva je da klikom na "Download" skinete željeni klip (način je isti kao što smo gore objasnili, znači klik na download otvara vam se prozor u kom izaberete mesto gde želite da video bude snimljen, kliknete na save i proces skidanja počinje) i druga mogućnost je da pogledate video, kako biste se uverili da li je to taj klip koji ste tražili (ili iz nekog drugog razloga) klikom na "play now"

Međutim, i to nije sve što vam nudi VDownloader, naime klikom na "Web" ovaj program vam može poslužiti i kao Web Browser za pretraživanje interneta, ukoliko vas mrzi da otvarate vaš browser, a već radite na VDownloaderu možete jednostavno kliknuti na Web.
U tom delu, WEB, data vam je i lista sajtova na kojima možete naći dosta video materijala. Izbor odgovarajućeg sajta možete izvršiti iz opadajućeg menija, klikom na sledeće mesto.


Postupak skidanja je sada potpuno isti kao što je i gore objašnjeno.

Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.