Advertisement

Responsive Advertisement

Konvertor ćirilice u latinicu i latinice u ćirilicu

Besplatan program za konvertovanje teksta iz ćirilice u latinicu i iz lazinice u ćirilicu


Predstavljam vam jedan interesantan program za  preslovljavanje teksta. Radi se o programu koji ne zahteva nikakvu instalaciju i zauzima samo 12KB memorije. Potrebno je samo da skinete i raspakujete program i možete konvertovati tekst iz latinice u ćirilicu odnosno iz ćirilice u latinicu.Program startujete dvostrukim klikom na “cirilica-latinica-latinica-cirilica-konvertor.jar”.

Pogledajte i online alat za konvertovanje teksta iz latinice u ćirilicu i obrnuto!

Kako da prebacite tekst iz ćirilice u latinicu tj. iz latinice u ćirilicu?


Proces konverzije (preslovljavanja) iz ćirilice u latinicu tj. iz latinice u ćirilicu je krajnje jednostavan:

Iskopirate tekst koji želite da presloviti i pastujete ga u polje “Unos“, zatim samo kliknete na “Latinica → Ćirilica” ili na “Ćirilica → Latinica“.

Konvertovani tekst pojaviće Vam se u polju “Rezultat“. Sada taj tekst možete iskopirati (copy-paste) tamo gde vam je potreban.
Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

5 Коментари

Saznaj Novo каже…
Администратор блога је уклонио коментар.
dominofer каже…
Poslao sam mejl na besplatni programi ali oni ne odgovaraju na pitanje. Zato pitam i vas jer ste u komentaru napisali da ste skinuli program i da je sve u redu. E pa kod mene nije. Raspakivanje nije problem. Klikom na fajl ćir.-lat.konvertor. jar, otvara mi se program Nokia suite koji imam instaliran na računaru odavno.O čemu se ovde radi? I kako se otvaraju jar fajlovi?Kada pokušam dda skinem neki od programa koji otvaraju tu ekstenziju ali mi se nudi i previše a nijedan od njih ne pomaže!!! Molim za odgovor što pre?
Milan Stanojevic каже…
Ne znam u čemu je problem.....pokušajte sa online konvertorom - http://latinica-cirilica.blogspot.com/2015/02/konvertovanje-teksta-latinica-cirilica.html
dominofer каже…
Treba mi offline! Ali bar ste mi odgovorili. Hvala.
Milan Stanojevic каже…
Pokušajte...https://alberoart.com/translitgt-add-in/...kao dodatak za Office

p.s. Nisam testirao...