Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da aktivirate Payoneer karticu?

Payoneer MasterCard kartica je debitna kartica, koju korisnik može koristiti za plaćanje preko interneta, za plaćanje na svim mestima koja primaju MasterCard, a možete je koristiti i za podizanje novca na bankomatu.
Kako aktivirati Payoneer MasterCard debitnu karticu?
Payoneer kartica je debitna kartica, koju korisnik može koristiti za plaćanje preko interneta, za plaćanje na svim mestima koja primaju MasterCard, a možete je koristiti i za podizanje novca na bankomatu.

Kako aktivirati Payoneer MasterCard debitnu karticu?

Kada sam pisao o tome kako da naručite Payoneer karticu napomenuo sam da, nakon što vam je pošalju, Payoneer karticu morate aktivirati.

Kako naručiti Payoneer MasterCard debitnu karticu?
Payoneer kartica - Troškovi i provizije
Korišćenje Payoneer kartice u Srbiji


Postupak aktivacije Payoneer kartice1. Prijavite se na Payoneer (account.payoneer.com) koristeći podatke koje ste uneli prilikom registracije na Payoneer,
2. Nakon toga, kliknite na "Activate your card"
3. U previđenom polju unesite broj vaše payoneer kartice (to je ovaj broj od 16 cifri, unesite ga bez razmaka)
4. Unesite PIN kod koji želite (PIN kod se sastoji od 4 broja, nemojte stavljati datum rođenja ili slične brojeve koji se lako mogu saznati...izaberite bilo koja 4 broja)
5. Kliknite na Submit i dobićete email potvrdu da ste aktivirali vašu Payoneer MasterCard debitnu karticu.
Napomena: Na zadnjoj strani Payoneer kartice nalazi se prostor gde trebate da se potpišete.


Registracijom na Payoneer preko OVOG LINKA dobijate 25$ 

Pogledajte koliko iznose troškovi i provizije za korišćenje Payoneer kartice u Srbiji.


Постави коментар

3 Коментари

Snelle каже…
Здраво :)
Да ли си до сада користио ову картицу за плаћања. На који начин уплаћујеш новац на свој рачун, да би могао нешто да платиш? Која банка је посредник и колике су јој провизије?
Milan Stanojevic каже…
Jesam...

Novac možeš i ti uplaćivati preko računa (https://load.payoneer.com/LoadToPage.aspx) i provizija je izgleda 3,75%...na ovom linku možeš da ukucaš iznos i on ti pokaže kolika je provizija.

Ja sam je uzeo jer sam imao isplatu od BeeShaper-a (http://jakasifra.blogspot.com/2014/09/zarada-preko-drustvnih-mreza-beeshaper.html), ne znam koliko se isplati ako planiraš sama da uplaćuješ.


Snelle каже…
Eee, baš je interesantan ovaj BeeShaper. Poslednjih nekoliko meseci sam u velikoj gužvi i nisam ispratila njegovu pojavu. Baš ti hvala za informaciju. Sad ću se registrovati preko tvog linka, a onda ću i ja nešto napisati o njemu.