Advertisement

Responsive Advertisement

Kako izbrisati istoriju sa YouTube-a?

Blog Jaka Šifra - Pored toga što pamti snimke koje ste gledali, YouTube pamti i sve ključne reči koje ste koristili za pretraživanje. Ukoliko želite da izbrišete vašu YouTube istoriju, pročitajte ovo uputstvo...


Kako obrisati istoriju gledanja sa YouTube-a?

YouTube pamti koje ste snimke gledali, što može biti korisno ako se ne možete setiti naslova snimka koji ste ranije gledali, jer ga lako možete naći u vašoj istoriji na YouTube-u. Ipak, ukoliko želite da izbrišete istoriju gledanja sa YouTube-a, to možete uraditi ovako:

1. Prijavite se na svoj YouTube nalog
2. Kliknite na karticu "Istorija" koja se nalazi sa leve strane
3. U okviru "Istorije gledanja", kliknite na dugme "Obriši svu istoriju gledanja" ili na X dugme pored videa koji želite da obrišete (ukoliko ne želite da brišete svu istoriju)

Kako obrisati istoriju pretrage sa YouTube-a?

YouTube pamti i koje ste ključne reči unosili u pretragu, što može biti korisno jer se prilikom sledeće pretrage ta ključna reč javlja kao predlog, tako da možete ubrati pretragu, ali to nekada nije zgodno, zato možete obrisati vašu istoriju pretrage:

1. Prijavite se na svoj YouTube nalog
2. Kliknite na karticu "Istorija" koja se nalazi sa leve strane
3. Kliknite na karticu "Istorija pretrage", a onda na "Obriši svu istoriju pretrage"


Napomena: ukoliko želite da obrišete samo pojedine ključne reči, izaberite reč i onda kliknite na "Ukloni sa liste istorija pretrage"
Pogledajte kako da obrišete istoriju na Mozili i kako da obrišete youtube istoriju preko android telefona.

Nemojte da zaboravite da se prijavite na naš YouTube kanal!

Постави коментар

0 Коментари