Advertisement

Responsive Advertisement

Kako dekodirati mobilni telefon online?

Blog Jaka Šifra - Mobilni operateri obično daju telefone koje možete koristiti samo u njihovoj mreži, pa je za korišćenje telefona u drugim mrežama potrebno dekodirati telefon. U ovom uputstvu ću vam opisati kako da dekodirate vaš mobilni telefon.
Postupak dekodiranja mobilnog telefona uz pomoć fabričkog koda

Odmah da napomenem da ne pokušavate da tražite besplatno dekodiranje telefona na netu, jer sam nalazio mnoge sajtove koji obećavaju besplatno dekodiranje, ali ni jedan pokušaj nije uspeo.

Drugi način za dekodiranje je da nosite telefon kod lokalnih servisera. Tu se javlja problem jer postoje serviseri koji ne znaju da rade svoj posao (pa mi se dešavalo da reše jedan problem, ali da naprave drugi), nekada morate da lutate gradom i da tražite servis koji može dekodirati vaš telefon, a cene se od jednog do drugog servisera značajno razlikuju. Uostalom, zašto uopšte lutati gradom kada telefon možete dekodirati i online, sada ću vam pokazati kako.

Kako da sami dekodirate mobilni telefon?

Za mnoge modele mobilnih telefona postoji mogućnost daljinskog dekodiranja uz pomoć fabričkog koda, tako da telefon možete i sami dekodirati, a postupak je sledeći:

1. Posetite sajt http://www.halohalo.rs i napravite svoj korisnički nalog,
2. Pronađite telefon koji želite da dekodirate i ispoštujte proceduru kupovine koda za dekodiranje koja je detaljno opisana OVDE,
3. Nakon potvrde plaćanja, na vaš mejl će stići kod i instrukcije za dekodiranje telefona, tako da sami možete dekodirati vaš mobilni telefon.

Lično sam koristio usluge ovog servisa, sve sam završio u toku jednog dana i po nižoj ceni od one koju su mi tražili lokalni serviseri.


U ovom video klipu možete videti kako izgleda proces dekodiranja telefona:



Partner ovog teksta je http://www.halohalo.rs

Постави коментар

0 Коментари