Advertisement

Responsive Advertisement

Kako izbrisati nalog na Google plus-u?

Blog Jaka Šifra - Ukoliko više ne želite da koristite Google plus profil, pogledajte ovo uputstvo i saznajte kako možete obrisati nalog na Google plus-u.

Kako izbrisati nalog na Google plus-u?

Šta je Google plus?

Google plus je društvena mreže, koja je integrisana sa ostalim Google servisima kao što su: Gmail, YouTube itd. Google plus nije ni Facebook ni Twitter (a i bilo bi glupo), zato ga nemojte upoređivati sa ovim društvenim mrežama. Google plus predstavlja mesto za proširavanje mreže ljudi koja imaju ista interesovanja kao vi, pridružujući se različitim zajednicama možete saznati relevantne informacije iz oblasti koja vas interesuje.

Google plus ima veliki uticaj i na poziciju vašeg sajta prilikom pretrage, pa ako ste napravili svoj blog preporučujem da ne brišete vaš Google plus profil, jer ovde možete veoma uspešno reklamirati vaš blog, jer možete ciljati ljude po njihovim interesovanjima (besplatno).Kako izbrisati Google plus profil?

Ukoliko se ipak odlučite za brisanje Google plus profila, treba napomenuti da brisanjem Google plus profila i dalje možete koristiti Gmail.

Pogledajte video uputstvo gde je prikazan postupak brisanja Google plus profila (ovo možete uraditi i preko telefona):
Постави коментар

0 Коментари