Advertisement

Responsive Advertisement

Povećajte broj pregleda na YouTube-u dodavanjem taba na Facebook stranicu

Ukoliko imate popularnu Facebook stranicu, dodavanjem YouTube taba možete povećati broj pregleda i subscribe-a na YouTube-u.

Kako povećati broj pregleda na YouTube-u
Povećajte broj pregleda na YouTube-u dodavanjem taba na Facebook stranicu

Kako da dodate YouTube tab na Facebook stranicu?


Facebook tabovi mogu biti veoma korisni za vašu stranicu, takav je svakako YouTube tab koji možete dodati. Dodavanjem YouTube taba na vašu stranicu možete povećati gledanost vaših video snimaka na YouTube-u, jer vaši fanovi mogu direktno sa Facebook stranice gledati vaše snimke, lajkovati ih i deliti sa prijateljima. Osim toga ovde je integrisana i opcija za subscribe, tako da na ovaj način možete povećati broj subscribe-a na YouTube kanalu.

Ukoliko želite da dodate YouTube tab na vašu Facebook stranicu pogledajte ovo video uputstvo: 7 saveta za povećanje broja pregleda na YouTube-u


1. Dobar naslov - smislite naslov sa ključnim rečima koje se pretražuju, osim toga naslov da privuče pažnju, pa vodite računa i o tome;
2. Opis video klipa - potrudite se da napišete dobar opis vašeg YouTube videa, korišćenjem ključnih reči (ne samo nabrajanje ključnih reči). 
3. Napravite dobar Thumbnail - jedna od najvažnijih stvari. Za pravljenje dobrog thumbnail-a
4. Podelite video sa vašim pratiocima na društvenim mrežama
5. Ugradite video u vaš blog post
6. Pametno koristite napomene u videu -  Nemojte preterivati, jer većina ljudi isključuje napomene na Youtube-u,  kada su previše napadne.
7. Dodajte YouTube tab na vašu Facebook stranicu

Постави коментар

0 Коментари