Kako da isplanirate enterijer uz pomoć online programa?

U ovom tekstu ću vam preporučiti jedan besplatan online alat uz pomoć kojeg možete isplanirati izgled vašeg doma. Radi se o jednostavnom programu koji je napravljen tako da ga svako može bez velikih poteškoća.
Kako da isplanirate enterijer uz pomoć online programa?

Od velike je pomoći ako pre konačne kupovine nameštaja možete sebi vizuelno predstaviti kako će sve to izgledati. Za to vam nije neophodno veliko znanje arhitektonskih veština, jer uz pomoć online aplikacije Homestyler možete lako i jednostavno isplanirati enterijer vašeg doma.

Ova aplikacija je dostupna online na stranici www.homestyler.com, tako da nije potrebna nikakva instalacija programa. Pre početka korišćenja ove aplikacije, poželjno je da se najpre registrujete, jer tako možete sačuvati vaše projekte.

Ova aplikacija radi u 2D i 3D modu. Pre početka rada preporučujem da u podešavanjima (GENERAL PREFERENCES  - Measurement Unit) izaberete metričku jedinicu jer će vam verovatno biti lakše da računate.

Homestyler je veoma intuitivna aplikacija, tako da ćete se veoma brzo snaći kako da iscrtate zidove, dodate vrata, prozore i nameštaj, a kada sve to završite pređite u 3D mod i proverite kako sve to izgleda u prostoru.

Ukoliko želite da sami isplanirate enterijer, a nemate znanja za korišćenje profesionalnih programa, ovaj alat vam može biti od velike koristi.


1 коментар:

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.