Advertisement

Responsive Advertisement

Preporuka najboljih božićnih filmova 2023

Preporuka najboljih novogodišnjih i božićnih filmova koje možete pogledati. Filmovi na listi su nasumično dodavani, a lista će se vremenom ažurirati, zato pišite u komentarima koje božićne filmove preporučujete.

Listu pravim sa svim potrebnim informacijama koje ja volim da vidim kada pretražujem slične liste filmova ili serija, tu je naziv, godina kada je film izašao, IMDB link i ocena, kratak opis i trejler.

 

Preporuka najboljih božićnih filmova


 

1.  Home Alone (1990) - IMDB 7,7 - kultni film, koji se jednostavno morao naći na ovoj listi. Jednostavno nikada ne dosadi, bilo koji nastavak ovog filma. Čak i da želite, teško ćete u toku novogodišnjih i božićnih praznika uspeti da izbegnete neki od ovih filomva na TV-u.

2. Elf (2003) - IMDB 7.0 - prikazuje čoveka koji je odrastao u zajednici viljenaka, potpuno nesvestan činjenice koliko se razlikuje od kolega viljenaka. Kada slučajno otkrije da je zapravo ljudskog roda, da je usvojen i da mu otac živi u Njujorku, kreće u avanturu.

 

 

3. The Family Stone (2005) - IMDB 6,3 - Komična priča o okupljanju porodice Stone, gde najstariji sin dovodi svoju devojku da se upozna sa njegovom porodicom.

 

4. The Holiday (2006) - IMDB 6,9 - film govorio dve žene, potpuno razočarane u sopstveni ljubavni život, koje odlučuju da rizikuju, pa se svaka seli u drugi grad kako bi pronašla muškarca svog života.

 

 

5. Love Actually (2003) - IMDB 7,6 - ljubavna komedija koja prati živote osam veoma različitih parova u suočavanju sa svojim ljubavnim životima.


6. Bad Santa (2003) - IMDB 7,1 - nesrećni prevarant i njegov partner predstavljaju se kao Deda Mraz i njegov mali pomagač kako bi pljačkali robne kuće na Badnje veče.

 

 

7. Die Hard (1988) - IMDB 8,2 - kultni film, legendarni Brus Vilis pokušava da spasi taoce koji su zarobljeni tokom božićne zabave. Posle 2-3 romantične komedije, morate odgledati jedan ovakav film da se resetujete.

 

8. Spirited (2022) - IMDB 6,6 - da osvežimo listu novijim filmovima. Čovek koji se prema svima oko sebe odnosi sa strašnom sebičnošću, nalazi se u fantastičnoj avanturi u tri vremenske faze, prošlost, sadašnjost i budućnost, kako bi otkrio kako je završio tako jadan i sam.

 

 

9. Daddy's Home 2 (2017) - IMDB 6,0 - najpre pogledajte prvi deo ukoliko niste. Klasičan "Will Ferrell" film, ukoliko ste ljubitelj možete pogledati.

 

10. Last Christmas (2019) - IMDB 6,5 

 

Постави коментар

0 Коментари