Посетите нас на Google+

23.01.2011.

Kako da izbrišete profil na facebooku?


Pre svega profil na fejsbuku ne možete obrisat, on uvek negde ostaje. Možete ga samo deaktivirati, vi ćete tada biti nevidljivi za sve, kao da vaš nalog ne postoji, međutim, vaš nalog možete ponovo aktivirati kada vi to želite.

U daljem tekstu ću vam objasniti kako deaktivirate vaš nalog, a i kako da ga ponovo aktivirate.

Ako želite da deaktivirate vaš nalog, najpre se ulogujte na fejs, a onda kliknite na Nalog (eng. account) koji se nalazi u desnom gornjem uglu, i iz padajućeg menija izaberite opciju podešavanje naloga (eng. account settings).Otvara vam se nova stranica koja izgleda ovako:
Na dnu stranice nalazi se dugme deaktiviraj (eng. deactivate) na koje trebate kliknuti. Kada ste kliknuli otvara vam se nova stranica gde trebate da popunite neki upitnik o razlozima zbog kojih želite da deaktivirate nalog. To izgleda ovako:
Kada popunite upitnik kliknite na "potvrdi (eng. confirm)". Vaš nalog je sada ugašen. Međutim, želite opet da koristite vaš nalog na fejsu, šta treba uradeti.


Kako da ponovo aktiviram nalog na fejsbuku?

Da bi aktivirali nalog koji ste prethodno ugasili nije potrebno ništa posebno. Dovoljno je da odete na www.facebook.com i da unesete svoju mejl adresu i šifru, kao što ste to normalno radili dok niste deaktivirali nalog.

Na vašu mejl adresu će biti poslat mejl, koji trebate da otvorite i kliknete na link da bi potvrdili da ponovo želite da aktivirate nalog. Link će vas odvesti na fejsbuk gde možete da nastavite gde ste stali, sva vaša podešavanja su ostala ista, sada se pojavljuju i svi vaši komentari, tagovi i ostalo što ste imali ranije. Sada možete ponovo da nastavite da koristite fejs sve dok se možda ponovo ne odlučite da deaktivirate nalog.

UPDATE: 1.8.2011.

Korak 1

Kliknite na Nalog (eng. account) koji se nalazi u desnom gornjem uglu, i iz padajućeg menija izaberite opciju podešavanje naloga (eng. account settings).Korak 2

Otvara vam se nova stranica, kliknite na opciju Bezbednost (eng. security)

Na dnu stranice se nalazi link "deactivate your account". Kliknite na njega.

Kada ste kliknuli otvara vam se nova stranica gde trebate da popunite neki upitnik o razlozima zbog kojih želite da deaktivirate nalog. To izgleda ovako:
Kada popunite upitnik kliknite na "potvrdi (eng. confirm)". Vaš nalog je sada deaktiviran.Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog.
 

0 коментара:

Постави коментар

 
Copyright © 2014 Jaka šifra • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
back to top