Посетите нас на Google+

23.01.2011.

Kako da deaktivirate i trajno izbrišete profil na Facebooku?


Saznajte kako da deaktivirate, a kako da zauvek obrišete Facebook nalog. Razlika je u tome što se nakon deaktivacije Facebook profila, isti može lako povratiti tako što se ulogujete na Facebook, kao da ga nikada niste deaktivirali.

Kako deaktivirati Facebook nalog?


Korak 1

Kliknite na Nalog (eng. account) koji se nalazi u desnom gornjem uglu, i iz padajućeg menija izaberite opciju podešavanja (eng. Settings).

Korak 2

Otvara vam se nova stranica, kliknite na opciju Bezbednost (eng. security)

Na dnu stranice se nalazi link "deactivate your account". Kliknite na njega.

Kada ste kliknuli otvara vam se nova stranica gde trebate da popunite neki upitnik o razlozima zbog kojih želite da deaktivirate nalog. To izgleda ovako:
Kada popunite upitnik kliknite na "potvrdi (eng. confirm)", onda trebate ponovo da unesete vašu šifru i Vaš nalog je sada deaktiviran.




Možda će vas zanimati i:




  • 7 saveta za veću interakciju na Facebook stranici [Infografik]




  • 8 stvari koje trebate prestati da radite na Facebook-u


  • - See more at: http://jakasifra.blogspot.com/p/spisak-tema-na-blogu.html#sthash.fdC2jgvm.dpuf



    Kako da ponovo aktiviram nalog na fejsbuku?

    Da bi aktivirali nalog koji ste prethodno ugasili dovoljno je da odete na www.facebook.com i da unesete svoju mejl adresu i šifru, kao što ste to normalno radili dok niste deaktivirali nalog.

    Na vašu mejl adresu će biti poslat mejl, koji trebate da otvorite i kliknete na link da bi potvrdili da ponovo želite da aktivirate nalog. Link će vas odvesti na fejsbuk gde možete da nastavite gde ste stali, sva vaša podešavanja su ostala ista, sada se pojavljuju i svi vaši komentari, tagovi i ostalo što ste imali ranije. Sada možete ponovo da nastavite da koristite fejs sve dok se možda ponovo ne odlučite da deaktivirate nalog.

    Kako da zauvek obrišete Facebook nalog?

    Ukoliko želite da zauvek obrišete Facebook nalog kliknite ovde - https://www.facebook.com/help/delete_account - a potom na dugme "Delete My Account". Nemojte se ponovo prijavljivati narednih 14 dana i vaš nalog će biti trajno izbrisan sa Facebook-a, nakon toga ćete potpuno izgubiti vaš profil i sve što ste imali na njemu.
     

    0 коментара:

    Постави коментар

     
    Copyright © 2014 Jaka šifra • All Rights Reserved.
    Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger
    back to top