Advertisement

Responsive Advertisement

7 najboljih besplatnih antivirusa za 2018. godinu

Blog Jaka Šifra - Antivirus je jedan od programa koji je poželjno imati na svom računaru, jer vas štiti od virusa koji mogu da ugroze vaš računar. Postoje dobri besplatni antivirusi koji mogu biti dobra zaštita za vaš računar, zato nemojte skidati piratske verzije antivirusa.
Najbolji besplatni antivirusi za 2016. godinu
7 najboljih besplatnih antivirusa za 2016. godinu

Veliki broj antivirus programa nije besplatno, međutim ni ti koji se plaćaju ne mogu stoprocentno zaštititi vaš računar, posebno je pogrešno ako skidate piratske verzije plaćenih antivirus programa. Postoje odlične besplatne verzije antivirusa koji su dovoljna zaštita za prosečnog korisnika računara, pa vam zato preporučujem da instalirate neki od njih. 

Najbolji besplatni antivirus programi za 2018. godinu

Svi antivirus programi sa ove liste su dovoljno dobra zaštita za vas, tako da možete instalirati bilo koji sa ove liste.


7. AVG Free Antivirus 2016

Dobro poznat antivirus program, koji se dugo nalazio u samom vrhu ovakvih lista. U besplatnoj verziji pruža dobru zaštitu od virusa, međutim zbog zbunjujuće instalacije, kao i zbog mogućnosti deljenja nekih vaših podataka sa trećim licima, nalazi se na poslednjem mestu ove naše liste.


6. Avast

Jedan od najboljih besplatnih antivirus programa, koji ima dugu tradiciju i veliki broj korisnika. Avast antivirus 2016 dolazi sa velikim izborom funkcija, pa pored antivirus i anti-malver zaštite postoji još alata u cilju vaše zaštitite na internetu.

5.  Panda Free Antivirus

Najnovija verzija ovog programa donosi poboljšan interfejs, inače se radi o pouzdanom programu koji može da pruži dobru antivirus zaštitu vašem računaru. Plaćena verzija ovog antivirusa ima i neke dodatne funkcije.


4. BitDefender Antivirus Free Edition

Prilično jednostavan antivirus program koji je dobio visoke ocene za zaštitu od virusa. Ovaj program je samo potrebno instalirati i on sve radi automatski, što je možda i njegova najveća mana.


3. Comodo AntiVirus

Antivirus koji dobija prilično visoke ocene na svim testovima. Pruža odličnu zaštitu od virusa, pouzdan je i nije slučajno što je zauzeo ovako visoku poziciju na listi.


2. Avira

Prilično dobar antivirus program, koji je takođe veoma popularan i ima veliku bazu korisnika. Ovo je antivirus koji sam najduže koristio i mogu da kažem da sam zadovoljan. Pored odlične zaštite od virusa ovaj program ima i dodatak za vaš internet pregledač koji vas štiti prilikom surfovanja.

1. 360 total security

Antivirus koji trenutno koristim i kojim sam zadovoljan, nije popularan kao neki drugi sa ove liste, ali se radi o jednom besplatnom antivirusu koji ima odličnu detekciju zlonamernih programa, zaštitu uz pomoć 3 mehanizma, zaštitu prilikom surfovanja, a uz to ne opterećuje mnogo sistem. Kompjuteraš je napisao tako dobar tekst o ovom antivirusu, da bi bilo glupo da bilo šta dodajem, samo ću vam ostaviti LINK ka tekstu.





 

Постави коментар

0 Коментари