Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da postavite sliku na Instagram preko kompjutera?

Blog Jaka Šifra - Neki imaju potrebu da fotografiju postave na Instagram preko računara, ali to nije moguće preko njihovog sajta već prvo morate sliku prebaciti u telefon pa preko njihove aplikacije postaviti na Instagram. Zato vam ovde preporučujem program koji će vam pomoći da postavite sliku na Instagram preko kompjutera.

Postavljanje slike na Instagram
Kako da postavite sliku na Instagram preko kompjutera?

Da li ste već čuli da nije moguće postaviti fotografiju na Instagram preko računara? E to više nije slučaj, jer uz pomoć programa koji se zove Gramblr možete postaviti sliku na Instagram direktno sa računara, bez potrebe prebacivanja na mobilni telefon.

Preuzimanje i instalacija programa Gramblr-a?

1. Preuzmite program sa njihovog zvaničnog sajta http://gramblr.com ili direktno OVDE.
2. Raspakujte fajl uz pomoć WinRar-a ili nekog sličnog programa i pokrenite instalaciju.

Ceo postupak preuzimanja, instalacije i postavljanje slike na Instagram možete pratiti na video klipu koji smo postavili na YouTube-u.

Pre postavljanja fotografije na instagram preko računara možete koristiti neki od 12 sajtova za obradu fotografija koje sam već preporučio na blogu.

Postavljanje slike na Instagram preko računara

1. Kada ste instalirali i pokrenuli program najpre trebate da se prijavite na Instagram nalog. Ovaj program je bezbedan, tako da vaša šifra ostaje sigurna.
2. Sada trebate da izaberete fotografiju koju želite da postavite. Fotografija mora biti veličine do 500kb i u JPG ili JPEG formatu. Kao što već znate fotografija mora biti u obliku kvadrata. Već sam predložio alat uz pomoć kojeg možete smanjiti veličinu slike online, a možete koristiti i WebResizer.
3. Kada ste izabrali sliku koja ispunjava gore navedene uslove i kliknuli na dugme Upload, sada trebate dati opis slike i staviti 1000 tagova, a to radite u polju koje se sada pojavljuje.
4. Kada ste i to dodali kliknite na Save Caption i to je to.
5. Na kraju možete vašu sliku podeliti sa prijateljima na Facebook-u i Twitter-u, a dobijate i link koji možete podeliti na drugim društvenim mrežama.

Ukoliko želite da pronađete alternativni program za postavljanje slike na Instagram preko računara, pogledajte tekst sa preporukom programa za korišćenje Instagrama preko računara.

Možda će vas zanimati i:
Kako da izbrišete Instagram nalog?
Kako da preuzmete fotografije sa Instagrama na računar?
TOP 5 najboljih androd aplikacija za obradu fotografija

Постави коментар

7 Коментари

Unknown каже…
Veoma korisno - hvala
MIKI каже…
Kako da se ulogujem na instagramu?.Hvala
RainbowSky каже…
stišćem login a nikud nista nece, sta da radim
Unknown каже…
Kako da stavim video?
Milan Stanojevic каже…
Pogledaj ovo - http://jakasifra.blogspot.rs/2016/02/program-za-koriscenje-instagrama-preko-racunara.html
Unknown каже…
Ima li neki drugi osim Gramblr-a?
Milan Stanojevic каже…
Pogledaj tekst 3 programa za korišćenje instagrama preko računara - http://jakasifra.blogspot.com/2016/02/program-za-koriscenje-instagrama-preko-racunara.html