Advertisement

Responsive Advertisement

Kako zamagliti deo slike online?

Ukoliko želite da zamaglite deo slike, bilo zbog stavljanja u fokus određenog objekta, kako bi dobili dobar efekat fotografije ili da sakrijete neke privatne informacije u pozadini slike, to možete uraditi i uz pomoć raznih online alata za uređivanje slika, tako da ne morate skidati različite softvere za editovanje fotografija.
Kako zamagliti deo slike online
Kako zamagliti deo slike online?

Ukoliko ste zaluđenik u fotografiju, sigurno znate kako da upotrebom blur efekta stavite fokus na predmet koji želite i tako dobijete odličnu fotografiju. Uz pomoć blur efekta možete sakriti neke privatne informacije koje se vide u pozadini, možete zamagliti lice na fotografiji itd. pre objavljivanja na društvenim mrežama, kako ne biste otkrili informacije koje se vide na slici.

Kako ne biste instalirali različite softvere, koji često nisu besplatni, samo da biste zamaglili sliku, možete upotrebiti razne online alate za obradu slika koji vam mogu odlično poslužiti da rešite taj zadatak.

Kako da zamaglite deo slike uz pomoć online alata Befunky?


Befunky je jedan od popularnijih onlina editora fotografija,  a svoje mesto je našao i na našoj listi najboljih alata za te svrhe. Uz pomoć ovog alata možete urati mnogo različitih stvari sa vašom fotografijom, a u ovom tekstu sledi uputstvo kako da zamaglite deo slike uz pomoć online alata Befunky.

Korak 1:  Posetite Befunky oficijalni sajt i kliknite na "Photo editor" dugme koje se nalazi na vrhu početne stranice.

Korak 2: Ubacite fotografiju koju želite da editujete, klikom na "Open" > "Computer"

Korak 3: Kada ste izabrali i ubacili fotografiju, izaberite opciju "Blur" iz levog menija

Korak 4: Izaberite stepen zamagljenosti fotografije kako bi dodali blur efekat celoj fotografiji (Adjust), a onda izbrišite sektor koji ne želite da bude zamagljen izborom taba "Paint"

Korak 5: Ukoliko ne želite da cela slika bude zamagljena, pa da posle brišete viškove, kliknite odmah na opciju "Paint", idite na X (reset dugme) kako bi poništili blur efekat, a onda izaberite dugme "Inverse" kako bi mogli da zamaglite delove koje želite. Ispod se nalaze i podešavanja za debljinu četkice, stepen zamagljenosti

Korak 6: Kliknite na dugme "Save" pa izaberite gde želite da sačuvate fotografiju.


Kao što ste videli u ovom tutorijalu, možete veoma brzo i lako da zamaglite lice na fotografiji, sakrijete pozadinu fotografije, a možete istraživati i druge opcije ovog online alata.


Постави коментар

0 Коментари